info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Samsonite(445 Produkter)

Samsonite er det første, man kommer til at tænke på, når man hører ordet “kufferter”. Dette er ikke tilfældigt, siden Samsonite er verdens største og mest innovative kuffertproducent. Mærket har desuden også fortjent deres gode omdømme ved altid at levere kufferter af højeste kvalitet og være de første i branchen, der ved, hvad morgendagens rejsende vil få brug for - helt siden deres start i 1910.

samsonite resväska

Sorter efter Filter

Samsonite

Samsonite har siden år 1910 produceret kufferter af højeste kvalitet, bedste design og uovertruffen funktion, der gør massevis af rejsende glade verden over. Grundlæggeren Jesse Shwayder startede Samsonite i Denver, Colorado, for at imødekomme en eksklusiv kundekreds, der havde råd til at rejse ud i verden. Siden rejser dengang var en endnu større oplevelse af uovertruffen kvalitet, fremstillede Samsonite altid kufferter med et unikt håndværk og en stor grad af innovation for at bidrage til den bedst mulige oplevelse, når kunderne var ude og rejse.

Nu har Samsonite fremstillet kufferter i verdensklasse i over 100 år. Mærket er stadig markedsleder indenfor kufferter og følger stadig den samme vision for design og innovation, som grundlæggeren Schwayder havde. Samsonite er konstant på forkant med at producere kufferter, som morgendagens rejsende efterspørger, gennem revolutionerende forskning og passion. Du vil altid kunne føle dig tryg, når du handler hos Samsonite, da hvert produkt er nøje testet, hvilket garanterer dig en holdbar, stilfuld og funktionel kuffert med smarte detaljer.

Hård eller blød Samsonite?

De bløde Samsonite-tasker er generelt lettere, så hvis du leder efter en mindre tung taske, kan en blød model være noget for dig.

Fordelene ved en hård taske fra Samsonite?

En hård taske eller kuffert beskytter bedre dine skrøbelige ejendele, såsom elektronik eller glasflasker. Hårde kufferter kan også føles lidt mere stabile, når de ruller på hjul.

Hvorfor bør man købe en Samsonite?

Samsonite er de største på markedet, når det kommer til kufferter. De bruger utrolig mange ressourcer på designudvikling, hvilket har givet dem en fordel i forhold til deres konkurrenter.

Garanti på Samsonite?

Alle Samsonite tasker og kufferter kommer med garanti, som ofte er globalt dækkende, så du nemt kan få hjælp, uanset hvor du befinder dig på rejsen. Du bør blot finde en autoriseret forhandler eller Samsonite butik, så vil de hjælpe dig.

Nedenfor er nogle vigtige milepæle i kuffertens udvikling igennem årene, som Samsonite har bidraget til og været med til at forme:

1910 - Virksomhedens grundlæggere, Shwayder-brødrene, fremstillede stærke kufferter i træ.

1941 - En innovativ model blev lanceret på markedet, kaldet Streamlite, som bestod af en træramme beklædt med vulkaniseret fibermateriale med læder-egenskaber. Det blev en meget populær model.

1962 - Den første attachemappe til forretningsmænd blev fremstillet i magnesiumforstærket ABS og kaldt en Classic Attaché.

1974 - Samsonite kom som de første på markedet for rullende kufferter, med deres kufferter med hjul, som blev meget populære.

1986 - Samsonite lancerede Oyster-modellen, som var den første kuffert i verden med et trepunktslåsesystem.

1997 - Samsonite producerede den første Upright-taske med store hjul, der gjorde det nemmere at trække tasker op ad trapper.

2000 - Samsonite producerede sin første aluminiumskuffert.

2001 - Den første kuffert med et bredt trækhåndtag blev fremstillet af Samsonite.

2003 - Samsonite lancerede sin første bløde kuffert med fire hjul, der tilsammen gav mere stabilitet og mobilitet. Kufferten kunne trækkes på to hjul eller rulles på alle fire hjul.

2005 - Den første kuffert med et låsesystem på kufferten, der havde flere punkter, blev lanceret af Samsonite.

2008 - Der blev fremstillet en mere slidstærk og let kuffert, som fik navnet Cosmolite. Der var aldrig blevet lavet noget lignende før, og kuffertmodellen var en stor succes.

2010 - Samsonite lancerede sin letteste kuffert nogensinde takket være deres enestående evner indenfor innovation og unikt design. Modellen hedder i dag B-Lite.

2011 - Avanceret hybridteknologi blev endnu en ny opfindelse fra Samsonite i serierne der henholdsvist kaldes Cordoba Duo og Sahora Regeneration.

2014 - Samsonite lancerede en succesrig letvægtskollektion, kaldet Lite-Locked, som kombinerer et 3-punkts låsesystem, som beskytter dine ejendele, med deres revolutionerende teknologi, der er med til at gøre kufferten let som en fjer.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt