info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Rolser Indkøbsvogn(113 Produkter)

Rolser er verdens største producent af indkøbsvogne, også kaldet shoppingvogne. Rolser er en spansk familievirksomhed, der har sin fabrik i det solrige Spanien og er kendt for sin enormt høje kvalitet, innovative designs og bæredygtige funktion i sammenligning med andre mærker. Med mere end 50 års erfaring har de udviklet flere forskellige modeller til alles behov med 3 års fabriksgaranti.

Sorter efter Filter

Rolser Indkøbsvogn

Den spanske familievirksomhed Rolser blev grundlagt i 1966, med idéen om at tilbyde kvalitetsprodukter skabt med et spansk, hjemmelavet twist. I dag er Rolser verdens største producent af indkøbsvogne, også kaldet shoppingvogne. Deres topmoderne fabrik ligger få kilometer nord for Alicante i det solrige Spanien, hvor al produktion foregår i henhold til bæredygtige strategier.

Rolser er kendt for deres enormt høje kvalitet, innovative design og bæredygtige funktioner. De har rigtig mange forskellige modeller af indkøbsvogne, der passer til alles behov, samt omfattende og lange fabriksgarantier på hele 3 år. Rolser videreudvikler kontinuerligt sine produkter ved at stille stigende, højere krav til kvalitet og sikkerhed, så de også sikrer det mest moderne design. Det vigtigste for Rolser er, at kunder skal føle sig trygge ved sine køb og altid modtage den service, de har brug for.

For at foretage det rette køb anbefaler Rolser, at du først finder den ønskede vogn-model, som passer til dine behov og livsstil. Herefter bør du overveje hvilken type stof og til sidst hvilket mønster, du vil have. Alle modeller fra mærket har 3 års fabriksgaranti, aluminiumschassis, vandtætte lommer eller dækken af polyester samt lydløse hjul, der er testet med vægt op til 50 kg.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt