info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

BRIC'S(4 Produkter)

Kuffertmærket Bric's har produceret kufferter af højeste, italienske kvalitet i over 70 år. Grundlæggeren, Mario Briccola, grundlagde mærket i 1952. I dag drives virksomheden videre af familien, hvor fokus altid har været på at levere tasker af højeste kvalitet med øje for detaljer. Bric's er sågar blevet et velkendt luksusmærke verden over, der er kendt for deres høje kvalitet, tidløse design, smarte funktion og holdbarhed. Rejs sikkert og stilfuldt med en taske fra Bric's.

Sorter efter Filter

BRIC'S

Bric's blev grundlagt i 1952 ved Comosøen nord for Milano, og er siden da vokset til et anerkendt mærke, der tiltrækker alt fra forretningsrejsende og europæiske fashionistaer til Hollywood-eliten gennem deres stærke passion for design, velvalgte materialer og sans for detaljer. Bric’s produktion har altid været præget af konstant udvikling, hvor arv, innovation, funktionalitet og elegance forenes. Dette balanceres med dygtigt håndværk, avanceret teknologi og fortolkning af nye trends. Tilsammen skaber dette en perfekt fusion mellem form, funktion og design.

I dag afspejler Bric's en tidløs elegance, der minder om Comosøen selv, hvilket harmonisk forenes med Milanos urbane og kosmopolitiske stil.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt