info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

American Tourister(213 Produkter)

American Tourister er verdens næststørste producent af kufferter og kan nu fås i mere end 90 lande. Mærket blev startet i 1933 og har et velfortjent godt ry over hele verden. Millioner af tilfredse rejsende bruger American Tourister dagligt for at gøre deres rejse så problemfri som muligt. Du har et stort udvalg at vælge imellem af sjove og farverige kufferter af høj kvalitet til en fornuftig pris fra dette mærke.

Sorter efter Filter

American Tourister

Det var i 1933, at American Tourister blev grundlagt af Sol Koffler i Providence, Rhode Island. Hans drøm var at skabe en hårdfør kuffert, der samtidig var let og enkel at pakke. Denne drøm gik i opfyldelse, og American Tourister er i dag det næststørste mærke i verden på taskemarkedet. Mærket tilbyder en bred vifte af farverige og sjove kufferter i høj kvalitet til en rimelig pris, der gør massevis af rejsende tilfredse i mere end 90 lande.

Nedenfor er nogle vigtige milepæle i American Touristers historie:

1933 - Sol Koffler i Providence, Rhode Island, bruger hele sin opsparing og grundlægger American Tourister.

1945 - At rejse begyndte at blive mere populært, og efterspørgslen efter lettere kufferter steg. Så lavede American Tourister "Hi Taper" taskerne, der var højere, smallere, lettere og nemmere at pakke.

1965 - Flere og flere mennesker begyndte at rejse til udlandet i 60'erne, og da fik American Tourister æren af ​​at være de første, der fik lov at lade deres kufferter flyve med flyvemaskinerne. American Tourister havde skabt verdens første formstøbte kuffert, der tålte hårde slag takket være sin moderne konstruktion.

1985 - Virksomheden fortsatte med at udvikle slidstærke kufferter i løbet af 80'erne og 90'erne. American Tourister udgav en artikel, der viste en gorilla, der stod på deres kufferter, bare for at vise, hvor holdbare og god kvalitet, deres kufferter var.

1993 - American Tourister blev opkøbt af Samsonite og dermed blev to af verdens største bagagevaremærker forenet med fokus på usædvanlig høj kvalitet.

2019 - American Tourister er et af markedets førende taskemærker og er kendt verden over for sin høje kvalitet og innovative design.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt