info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
  • Brics X-Travel - Weekend bag Grøn
4.5(2stk)

Brics X-Travel

Weekend bag Grøn

Brics X-Travels Weekend bag kombinerer fleksibilitet og funktion. Takket være dens nye former, mønstre og raffinerede detaljer er denne taske et must for alle modebevidste rejsende. Denne taske er perfekt, når du vil på en spontan weekendtur eller som en ekstra taske til at fylde med køb, du har foretaget på farten. Har indsyede detaljer, der gør det nemt at trække den over håndtaget på en rulletaske og kan desuden foldes fladt for ikke at optage plads, når den ikke er i brug.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Brics X-Travels Weekend bag kombinerer fleksibilitet og funktion. Takket være dens nye former, mønstre og raffinerede detaljer er denne taske et must for alle modebevidste rejsende. Denne taske er perfekt, når du vil på en spontan weekendtur eller som en ekstra taske til at fylde med køb, du har foretaget på farten. Har indsyede detaljer, der gør det nemt at trække den over håndtaget på en rulletaske og kan desuden foldes fladt for ikke at optage plads, når den ikke er i brug.

Mærker

Kuffertmærket Bric's har produceret kufferter af højeste, italienske kvalitet i over 70 år. Grundlæggeren, Mario Briccola, grundlagde mærket i 1952. I dag drives virksomheden videre af familien, hvor fokus altid har været på at levere tasker af højeste kvalitet med øje for detaljer. Bric's er sågar blevet et velkendt luksusmærke verden over, der er kendt for deres høje kvalitet, tidløse design, smarte funktion og holdbarhed. Rejs sikkert og stilfuldt med en taske fra Bric's.

Produktvurdering
Godkendt køber

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 13247 anmeldelser

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt