Weekendtaske/Duffelbag(84 Produkter)

Weekendtasken er den perfekte taske, når du er afsted i løbet af weekenden eller skal bruge en fleksibel, blød taske som håndbagage. I vores udvalg finder du flere forskellige modeller og de har alle det til fælles, at de er nemme at pakke og have med dig på farten. En duffelbag er et godt alternativ, hvis du ønsker en blød taske, som du også kan bruge til hverdag.

Sorter efter Filter

Weekendtaske/Duffelbag

 

DUFFELBAG – EN ALSIDIG OG PRAKTISK TASKE

En duffelbag er meget praktisk i sammenligning med andre mindre weekendtasker. I en blød taske som denne er det næsten altid muligt at presse lidt mere bagage ned, da den bliver formet efter indholdet. De fleste duffelbags har desuden flere rum og en lynlås, der giver dig mulighed for at åbne tasken helt, så du nemt får adgang til al din bagage. En anden stor fordel ved duffelbags er, at de kan bæres på mange forskellige måder, blandt andet som en rygsæk, over skulderen eller i hånden. Her på Kuffertonline.dk kan du også købe duffelbags med teleskophåndtag og hjul - det er ekstra brugbart, hvis du har pakket til en længere tur, og tasken er blevet lidt tungere.

MED ELLER UDEN HJUL?

Hvis du ikke vil bære tasken hele tiden, kan det være et godt valg at skaffe en weekendtaske med hjul, fordi du så kan rulle eller trække den rundt og undgå unødig belastning. En duffelbag med hjul er lidt større og tungere end normalt, så sørg for at tjekke målene, hvis du vil kunne bruge den som håndbagage. Uanset om weekendtasken har hjul eller ej, så har den som regel både et håndtag og en skulderrem, så du nemt kan bære tasken, når det er nødvendigt.

En weekendtaske uden hjul er velegnet til dig, der hovedsageligt bruger tasken til træning, camping eller bilture - tider, hvor det simpelthen er nemmere at bære tasken hurtigt end at rulle den. Inden du vælger en weekendtaske, bør du tænke over, hvornår du vil bruge den, hvordan du normalt rejser, og hvor meget bagage du normalt har med.

VÆLG MELLEM FORSKELLIGE STILARTER OG MATERIALER

For mange er det vigtigt, at weekendtasken passer til deres personlige stil, og at den er holdbar. I vores udvalg finder du derfor weekendtasker i adskillige stilarter og materialer, så du kan vælge en, der passer til dig.

ELEGANTE OG HOLDBARE WEEKENDTASKER

Til dig, der leder efter en elegant og eksklusiv taske, kan en dyrere duffelbag i miljøvenligt kunstlæder i høj kvalitet passe perfekt. Disse tasker er tidløse og lavet i et slidstærkt og holdbart materiale, så du kan bruge tasken i mange år fremover. De fås oftest også i forskellige farver og er lige så velegnede til mænd som til kvinder.

ENKLE OG SLIDSTÆRKE

Er du derimod på udkig efter en enkel eller måske sporty weekendtaske, har vi et stort udvalg af duffelbags i slidstærkt polyester. Mange polyestertasker er også laminerede og er derfor vandtætte. Polyester er et slidstærkt materiale, der kan tåle hård håndtering, eksempelvis under camping eller når du skal presse tasken ind i bagagerummet. Duffelbags i slidstærkt polyester er også det perfekte valg til børnefamilier, fordi børn nogle gange kan behandle taskerne ret skødesløst.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt