info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Computertaske/PC-Taske(79 Produkter)

En computertaske har ofte plads til omkring 10 liter, men vi har også nogle lidt større modeller med plads til mere end bare en computer. Disse kan fungere som håndbagagetasker. Så kan du opbevare en mindre PC-taske under sædet, når du flyver. Vi har også praktiske sleeves til dig, der bare leder efter et etui til computeren.

Sorter efter Filter

Computertaske/PC-Taske

 

EN PC-TASKE BESKYTTER DIN COMPUTER

En computertaske kan være lavet af materialer som imiteret læder, nylon, polyester, læder eller genbrugte materialer. Det beskytter din computers udseende mod ridser og gør den mindre modtagelig for fald og stød generelt. En god computertaske kan forlænge din computers levetid og er virkelig en god investering. Tager du en computer med på arbejde eller en uddannelse hver dag eller flere gange om ugen, kan en passende computertaske gøre en stor forskel i din hverdag.

En god computertaske kan ofte bruges på flere måder. De er som regel udstyret med både håndtag og skulderremme. Selvom du normalt vil holde din computertaske i håndtagene, er skulderremmen fremragende, når du skal have begge hænder fri. Har du en lidt tungere computer, er det også behageligt og bedre for kroppen at kunne bære tasken på flere måder.

Hos os kan du også købe en computertaske i form af en særlig tilpasset, ergonomisk rygsæk. Har du en meget tung computer, kan en computertaske i form af en rygsæk med polstrede stropper være det mest optimale valg.

TÆNK OVER DETTE, NÅR DU VÆLGER EN COMPUTERTASKE

Det er vigtigt, at rummet til computeren er stort nok til din bærbare computer. Hos os kan du finde en passende computertaske uanset om din bærbare computer er 17,3 tommer eller lille og fleksibel. Du kan se i produktbeskrivelserne, hvor stor en computer, du kan få plads til i hver respektive taske. Derudover er det selvfølgelig altid godt, hvis en PC-taske har plads til lige præcis det, du plejer at have med dig på farten. Har du for eksempel store høretelefoner, skal du muligvis vælge en lidt større model, så der er plads til det hele.

En anden overvejelse, der er vigtig at gøre sig, er, hvordan computertasken skal bruges. Skal den bruges som et supplement til en anden taske, når du rejser, eller har du brug for at den kan rumme alt, hvad du skal have med dig på for eksempel en weekendtur? Vælger du en lidt større computertaske, er det vigtigt, at den har et særligt rum beregnet specielt til din computer.

En computertaske kan have forskellige funktioner, der kan være med til at gøre den til det rette valg for dig. Her er nogle eksempler:

  • Særlige rum til anden elektronik end selve computeren
  • Ekstra plads til anden bagage
  • Speciallomme til nem opbevaring af kabler
  • Rum til nøgler og kreditkort
  • Ekstra polstring, der giver optimal beskyttelse mod slag og stød
  • Mulighed for at fastgøre tasken til en kabinekuffert eller anden taske
  • Hjul
  • RFID-blokerende materiale (som beskytter mod skimming)

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt