info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Businesstaske/Forretningstaske

Efterspørgslen på smarte og stilfulde businesstasker til de ting, du skal bruge på arbejdet og forretningsrejser, er stor. Derfor har vi en særlig kategori til businesstasker, som er specielt udvalgt til forretningsrejsende eller dig, der leder efter en taske, som du kan tage med på arbejde hver dag. De fås i forskellige størrelser og materialer, men har det til fælles, at de er fremstillet, så du kan beskytte og holde orden på eksempelvis dokumenter og elektronik.

Sorter efter

Businesstaske/Forretningstaske

 

FORSKELLIGE TYPER AF FORRETNINGSTASKER

Hvis du leder efter en klassisk businesstaske med plads til det vigtigste, er en attachemappe med håndtag og skulderrem nok lige noget for dig. Hvis du flyver, kan denne taske opbevares under sædet foran dig - hvis den ikke er for stor - og tjene som et supplement til din håndbagage. En forretningstaske kan også være en kabinekuffert med hård eller blød skal. Vælg gerne en model med frontlomme, der giver dig hurtig adgang til alt det, du kan få brug for under rejsen. Hvis du vil kunne rejse med kun din håndbagage, bør du vælge en lidt større taske eller kuffert med mindst to rum indeni. Vi har også endnu større kufferter specielt tilpasset forretningsrejsende, der bliver nødt til at tjekke en taske ind under flyvningen, så der kan være nok plads til eksempelvis et jakkesæt og et par ekstra sko.

 

Flere og flere vælger en rygsæk som businesstaske. Fordelen ved dette er, at du har begge hænder fri, mens du har rygsækken på, og det bliver mere ergonomisk på lang sigt. En rygsæk er at foretrække, hvis du har en større computer med oplader eller noget andet tungt, du altid skal have med dig. Du kan derfor medbringe lidt tungere bagage i en rygsæk, end du ville kunne klare at bære med en taske, som normalt holdes i hånden eller over den ene skulder. Hos os kan du finde en passende businesstaske til at have på ryggen, uanset hvilken stil eller størrelse du leder efter. Hvis du går mest op i valgfrihed, kan du vælge en businesstaske, der kan bæres på flere måder, såsom en duffelbag med forskellige typer håndtag. Vi har også tasker med både hjul og teleskophåndtag.

VÆLG EN BUSINESSTASKE MED DE RETTE FUNKTIONER

En businesstaske kan have mange forskellige funktioner. Hvilke, du skal bruge, er meget individuelt og afhænger af, hvordan du har tænkt dig at bruge tasken. Her er nogle funktioner, som du måske bør huske på at kigge efter, når du læser produktbeskrivelserne af vores forskellige businesstasker:

  • Hjul og teleskophåndtag
  • Polstrede rum til computer og tablets
  • Særskilte rum og lommer til telefon, dokumenter og kabler
  • Mulighed for at oplade elektronik uden at fjerne dem fra tasken
  • Udvidelsesmuligheder, så din businesstaske kan gøres større, når det er nødvendigt
  • Yderkappe af vandafvisende materiale
  • TSA-lås
  • Pakkebånd eller rem

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt