info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Tasker(266 Produkter)

Her finder du alle vores computertasker, pc-tasker, weekendtasker, duffelbags, businesstasker og forretningstasker. Der er også undersider til hver kategori. Disse tasker er velegnede til arbejdet, en weekendtur eller som ekstra bagage til dine kufferter på rejsen.

Sorter efter Filter

Tasker

 

COMPUTERTASKE/PC-TASKE

Vi har både computertasker, der egner sig til at opbevare din bærbar og lidt større tasker, der også kan fungere som en håndbagagetaske med lidt mere plads i. Derudover sælger vi også pc-tasker med skulderremme, eller et tyndere sleeve til bærbaren, hvis det er det, du søger. Vores tasker er lavet af forskellige materialer, fra genbrugsmaterialer, polyester, læder og nylon til kunstlæder. Uanset hvad, kan du finde noget, der passer bedst til din stil. Vores computertasker og pc-tasker beskytter din computer og tilbehør, når du er ude at rejse. Dette forlænger computerens holdbarhed, fordi den modtager færre slag og stød, og er derfor en god investering.

En computertaske kan bæres på flere forskellige måder. Der er normalt et tophåndtag, men de bedre modeller har også en medfølgende skulderrem, der kan påsættes pc-tasken, så du kan bære den rundt og have hænderne fri samtidig. Har du flere eller tunge ting med på farten, kan det være praktisk at kunne rulle computertasken på hjul.

Når du køber en pc-taske, er det vigtigt, at du tjekker, at målene passer til din bærbar. Hver produktbeskrivelse angiver, hvor stor en computer der kan være i tasken. Tænk også over, om der er flere ting, du normalt har med dig, såsom store høretelefoner, opladere, rejsepuder eller toiletartikler. I det tilfælde kan en større taske være at foretrække. Vores computertasker med hjul kan også bruges til en weekendtur, når du vil have flere ting med ad gangen.

Taskerne varierer i pris alt efter deres kvalitet og funktioner. De dyrere tasker har rum til andet elektronik end selve computeren, plads til ekstra oppakning, opbevaring til kabler og nøgler, har ekstra polstring og stødbeskyttelse til bærbaren, har en rem der kan fastgøres til håndbagagekufferten, lækre hjul, højkvalitet materiale samt RFID-blokerende materialer som beskytter mod skimming af dine kreditkort.

WEEKENDTASKE & DUFFELBAG

Vores weekendtasker og duffelbags fungerer godt som tasker, du kan tjekke ind på rejsen, have med som bagage i en weekend og som et supplement til din kuffert. De er alle bløde, nemme at pakke og nemme at åbne, så du kan hurtigt kan finde det, du leder efter, når du har brug for det.

En duffelbag er meget praktisk at pakke i, da det altid er muligt at mase lidt mere ned i den, når nu tasken er blød og kan give sig mere, og former sig efter indholdet. Duffelbags har flere rum og en lynlås, der kan lynes op, så hele taskens indre er synligt. Det gør det nemt at pakke tøj og hurtigt finde det, du leder efter. Flere af vores duffelbags kan også bæres på forskellige måder, så du kan fordele vægten på den mest behagelige måde. De har tophåndtag, skulderrem og i nogle tilfælde rygsækstropper, så du kan vælge, hvad der passer dig bedst, når den er med på turen. Nogle duffelbags har endda hjul, der giver dig mulighed for at rulle tasken efter dig, så den føles lettere at flytte rundt på, hvis du har tung oppakning.

En taske med hjul vejer som regel lidt mere, hvilket kan være smart at huske på. Alle taskerne med hjul kan også normalt bæres med et tophåndtag, skulderremme eller rygsækremme. Fordelen er, at det bliver mere ergonomisk for ryggen at kunne rulle tasken, hvis den er til den tungere side, og du skal rejse længere. En taske uden hjul er mere fleksibel og passer bedre til træning eller til bilture, hvor du ikke har pakket så tungt eller ikke selv skal bære den særlig langt. Tænk over, hvilken slags situationer, du kunne finde på at bruge weekendtasken til, og hvor meget du normalt pakker. På den måde bliver det nemmere at vælge den rette taske til dine behov.

Vores weekendtasker og duffelbags er i forskellige materialer, der passer til forskellige stilarter og behov. De dyrere tasker har som regel længere holdbarhed, er lavet af exceptionelle materialer og har flere funktioner. Der er blandt andet elegante weekendtasker i læder og nogle mere slidstærke tasker af hårdført polyester. Nogle tasker er endda også vandtætte. Vores tip til valg af taske er at finde ud af, hvad du skal bruge tasken til. Har du en børnefamilie, hvor du skal kunne presse en masse oppakning ned, men også nemt vil kunne pakke tasken væk, eller ønsker du en flot weekendtaske til rejsen? Alle vores tasker er lige velegnede til mænd og kvinder.

BUSINESSTASKE/FORRETNINGSTASKE

Businesstasker, også kaldet forretningstasker, dækker over alle de tasker, der er stilfulde, smarte og passer til jobbets forskellige krav. Det kan være rygsække, computertasker/mapper, mindre tasker med hjul til forretningsrejsen eller sleeves til computeren. Alle businesstasker har det til fælles, at de beskytter din arbejdscomputer godt og opbevarer dine ejendele på en sikker måde.

En form for forretningstaske, kaldet en attache- eller dokumentmappe, fås med et tophåndtag og en skulderrem, der medfølger. Denne slags taske rummer de vigtigste ting og kan nemt tages med på arbejde hver dag eller bruges som din ekstra håndbagage til flyveturen, så du kan opbevare den under sædet.

Flere og flere begynder dog også at vælge en businesstaske i form af en rygsæk. Fordelen ved den er, at rygsækken er mere ergonomisk for ryggen og du kan have hænderne frie. Du kan medbringe tungere ejendele i en rygsæk, og den er nemmere at have med, hvis du har lang vej på arbejde.

En anden slags forretningstaske vi sælger, er til brug som håndbagage, med hård eller blød skal. Har du en computer, kan det være smart at vælge en af de tasker, der kommer med et frontrum, så du nemt kommer til computeren uden at skulle åbne hele tasken. Vi har også tasker med hjul, der passer til de forretningsrejsende, der ønsker at holde jakkesæt og kjoler pæne. De gør det helt ubesværet at bære rundt på sine ejendele, på en stilfuld måde.

Vælg den businesstaske, der passer til dine behov og samtidig har alle de rette egenskaber. Egenskaber du bør overveje om du har brug for, kan blandt andet være hjul, udtrækshåndtag, rygsækstropper eller skulderstropper, polstrede rum til computeren, andre specielle rum til mobil og kabler, RFID beskyttelsesmateriale der beskytter mod skimming af dine kreditkort, indbygget opladning til opladning af elektronik, expander - en udvidelse, der kan gøre tasken større efter behov, vandafvisende ydre, TSA-lås og ekstra funktioner til inddeling af dine ejendele med rum og pakkestropper.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt