info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Ekstra stor kuffert(34 Produkter)

Med en ekstra stor kuffert har du bagageplads nok til at kunne være ude og rejse et godt stykke tid. Hvis en kuffert rummer mere end 130 liter, kan den klassificeres som ekstra stor. En ekstra stor kuffert koster ikke mere at tjekke ind, når du flyver, end en mindre kuffert (medmindre den vejer for meget), samtidig med at det giver dig ekstra plads. Med en ekstra stor kuffert og en taske eller kuffert til håndbagage, kan du sagtens være afsted i to-tre uger uden at skulle købe tøj på destinationen.

Sorter efter Filter

Ekstra stor kuffert

 

NÅR DU VIL HAVE PLADS TIL ALT

Hvis du skal ud og rejse i længere tid, eller flytte uden at tage et helt læs bagage med, er en ekstra stor kuffert rigtig god at have. Du får simpelthen plads til mere bagage og kan måske klare dig med en enkelt kuffert i stedet for flere mindre kufferter, som er sværere at håndtere på en gang. Hvis du vil have så stor pakkevolumen som muligt for pengene, er det også godt at vælge en ekstra stor kuffert, da det vil være billigere end at købe flere mindre. Nogle gange kan en familie klare sig med en ekstra stor kuffert i stedet for at alle har en kuffert hver. En ekstra stor kuffert er også god, hvis du vil kunne beskytte noget skrøbeligt, fordi du kan få plads til mere pakkemateriale. Husk bare at pakke, så skrøbelige genstande ikke kan bevæge sig rundt inde i kufferten.

Vær også opmærksom på, at en pakket kuffert med rigtig store mål kan blive så tung, at det for eksempel bliver svært at løfte den ind og ud af biler. Den skal have hjul af god kvalitet, så du nemt kan trække den rundt med dig.

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt