info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
  • Antler Atom - Stor Grå
5(5stk)

Antler Atom

Stor Grå

Antler Atom Stor passar den resenär som letar efter den lättaste stora resväskan. Denna modell är EXTREMT lätt och samtidigt stryktålig då den är tillverkad i Armordon® plast. Med dess snygga design blir den unik på bagagebandet. Den kommer med 10 års garanti och i ett flertal snygga färger. Denna modell vann Expressens stora test av resväskor 2017.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Antler Atom Stor passar den resenär som letar efter den lättaste stora resväskan. Denna modell är EXTREMT lätt och samtidigt stryktålig då den är tillverkad i Armordon® plast. Med dess snygga design blir den unik på bagagebandet. Den kommer med 10 års garanti och i ett flertal snygga färger. Denna modell vann Expressens stora test av resväskor 2017.

Mærker
Produktvurdering
Ekstremt let og (som det ser ud til) meget holdbar rejsetaske. Jeg har lavet en lang flyvetur med en ret hård behandling, og den er stadig i perfekt stand og ser ikke ud til at have mange dele, der bliver slidt ned.
Vægten var vendepunktet for mig, hvilket giver mig mindst et par kg ekstra at pakke. Stor indvendig størrelse, hvor jeg også kunne passe mine ret lange snorklefinner.
Den ene side af inderdelen har en fuldt lynlås konstruktion (i stedet for at der kun er to stropper spændt om tøjet, hvilket giver to gode rum.
Lækkert håndtag, en fleksibel kuffert, der ruller let og vejer næsten ingenting! Meget tilfreds!
Ekstremt let og fleksibel. Også smuk.
Stilfuld, let, nem at rulle.
Godkendt køber

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 13251 anmeldelser

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt