info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Stor kuffert(192 Produkter)

Pak det hele og lidt til - her finder du masser af store kufferter. Måske leder du efter en farverig rejsemakker, der skiller sig ud på bagagebåndet, eller noget let, der kan hjælpe dig med at undgå overvægt. Disse kufferter er ideelle til ture, der varer længere end 1 uge.

Sorter efter Filter

Stor kuffert

Hvis du rejser med fly, skal store kufferter tjekkes ind. Så er det ekstra vigtigt, at de har en lås, der kan åbnes af international told. Det har vi naturligvis sikret, at alle vores store kufferter har. Hele udvalget af disse store kufferter har TSA-låse, så du får din taske tilbage i ét stykke, hvis den skulle være genstand for uventet inspektion under rejsen.

Vi stiller desuden høje krav til funktion og bæredygtighed. Derudover vil vi naturligvis også være sikre på, at du finder den farve og form, der passer til din smag. Derfor har vi flere forskellige modeller og farver at vælge imellem. Vi har slidstærke og lette, store kufferter, som du kan købe i sæt med samme design som både kabinekuffert og den mellemstore kuffert. Hvis du køber et helt sæt, er du allerede godt forberedt på fremtiden og de behov, der kan opstå inden en rejse. Disse kuffertsæt kan også opbevares indeni hinanden - så hvis du vil spare plads kan du effektivt opbevare kabinekufferten i den mellemstore, og den mellemstore i den store kuffert. Find din yndlingsløsning i vores brede udvalg af store kufferter.

Dimensionerne på vores store kufferter varierer, og det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer, hvilken størrelse der passer bedst til dig og din kommende rejse. Store kufferter består af forskellige materialer, hvor nogle vejer mere end andre. Hvis du planlægger at pakke tungt inden din næste flyvning, eller måske har shopping på dagsordenen og gerne vil have alle dine indkøb med hjem, kan du finde vægten på selve kufferten i produktbeskrivelsen.

Hvis du har spørgsmål, hjælper vi gerne!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt