info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Computerrygsæk(129 Produkter)

I forhold til en almindelig computertaske, der ikke kan bæres på ryggen, har en computerrygsæk den fordel, at du altid har begge hænder fri. Det betyder blandt andet, at du kan have en computerrygsæk på, samt en kuffert i hver hånd. Det er også mere ergonomisk i længden at bruge en computertaske i form af en rygsæk. En computerrygsæk kan være rigtig billig, men vi har også mere avancerede modeller i virkelig fantastiske materialer, som du vil kunne bruge i mange år.

Sorter efter Filter

Computerrygsæk

 

MED EN COMPUTERRYGSÆK ER DIN COMPUTER SIKKER

En computerrygsæk har, i modsætning til en almindelig rygsæk, et særligt rum til din computer. Det skal være polstret, så du opnår stødsikker opbevaring af din elektronik. En computerrygsæk gør det også sværere at stjæle en computer. De modeller, vi sælger, er som regel lavet af et vandafvisende materiale, så du ikke skal bekymre dig om, at din computer tager skade af et let regnskyl.

En computerrygsæk beskytter dig også, fordi den ikke har den samme skæve vægtfordeling, som hvis du altid bærer en almindelig computertaske over den ene skulder. Dette er især vigtigt for dig, der normalt har din computer med dig på farten.

SÅDAN VÆLGER DU EN COMPUTERRYGSÆK, DER PASSER DIG

Når du skal vælge computerrygsæk, er det vigtigt, at den er stor nok og har de rum og lommer, du skal bruge. Det kan selvfølgelig være godt med lidt ekstra plads, så computerrygsækken kan have flere anvendelsesmuligheder, men køb ikke en variant, der er meget større, end du har brug for. Du kan have en lille computerrygsæk med under sædet, når du flyver, hvor en større model også kan fungere som kabinetaske og medbringe alt, hvad du skal have med dig på en kort tur. Har du en tung computer, er det en fordel at have en computerrygsæk, der har stropper, der fordeler vægten ekstra godt.

HVILKE FUNKTIONER HAR DU BRUG FOR?

En computerrygsæk kan have specielle løsninger til opbevaring af kabler, for at undgå at de bliver viklet ind i hinanden. Den kan have lommer til både en computer, dertilhørende batteri og en tablet. Den kan i nogle tilfælde være udstyret med et teleskophåndtag, der kan trækkes ud, eller have en strop, så du også kan bære den over skulderen. Hvis en computerrygsæk er udstyret med sidelommer, har du hurtig adgang til din telefon og andre ting, som du ofte bruger. Læs vores produktbeskrivelser og vælg en computerrygsæk, der har de funktioner, du værdsætter mest

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt