info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Rygsæk(278 Produkter)

Rygsækken er din krops bedste ven. En skuldertaske, duffelbag eller attachemappe giver ujævn vægt, der kan give dig skader i det lange løb. En rygsæk fordeler vægten jævnt på skuldre og ryg. Rygsække, der er udstyret med ekstra stropper, fordeler vægten endnu mere jævnt over kroppen, så den er nemmere at bære. En rygsæk giver dig mulighed for at tage alle dine ejendele med dig, uden besvær. Hvis dine skuldre bliver ømme eller trætte, findes der også rygsække med hjul, så du kan trække rygsækken rundt i stedet og lade hjulene gøre arbejdet

Sorter efter Filter

Rygsæk

Det er let at holde orden i dine ting med moderne, smarte rygsække. Mange fås med rum og inddelinger i forskellige størrelser, som gør det muligt at opdele tingene, du har pakket i tasken. I den seneste tid er der udviklet rygsække med særlige, polstrede rum til bærbare computere. Tidligere havde du brug for en særlig taske til din bærbar computer, som du måtte bære i hånden eller over skulderen, hvilket giver ujævn vægtfordeling på din krop. Nu har du plads til en bærbar computer i din rygsæk, mens du er skånsom over for din krop.

En rygsæk gør dig også mere fleksibel, når du er ude. Du kan bevæge dig hurtigere og lettere med hænderne fri. Det er en god idé at sortere billetter og pas i særlige lommer på rygsækken, så du ikke behøver at rode rundt i din omhyggelige oppakning, når du skal finde dem frem.

Brug rygsækken som den perfekte håndbagage, siden den passer perfekt til hylder og kabiner. Den strækbare form giver dig mulighed for at bære så meget som muligt. Hvis din indtjekkede kuffert skulle forsvinde, hjælper det enormt meget, hvis du har pakket nogle nødvendigheder i din rygsæk.

Rygsække findes i mange forskellige farver og former. Find den der passer til lige netop dig, fra forretningsrygsække, der er gode til forretningsrejsen, til lette og holdbare vandrerygsække. Der findes forskellige varianter til alle former for rejser.

Føl dig sikker med en Samsonite Securicpak. Med et rent og stilfuldt design kan rygsækken kun åbnes mod bagsiden, hvilket gør det stort set umuligt at blive bestjålet, når du har tasken på. For eventyreren er rygsækken den optimale måde at komme rundt i udfordrende terræn på. Selv i sne og regn kan rygsækken beskytte dit elektroniske udstyr og dit tøj mod at blive vådt.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt