info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Toilettaske(59 Produkter)

En toilettaske hjælper dig med at organisere dine toiletartikler og er som udgangspunkt uundværlig, når du skal ud og rejse. En god toilettaske beskytter dine ejendele, så du ikke skal bekymre dig om, at noget går i stykker. Vi har toilettasker i mange forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer, uanset om du er væk i længere tid eller blot overnatter en enkelt nat. Vi har også toilettasker der passer til børns behov!

Sorter efter Filter

Toilettaske

 

FORSKELLIGE STØRRELSER TOILETTASKER

En toilettaske med mange rum er et smart valg, hvis du gerne vil have plads til makeup og flere produkter til hår eller hud, og samtidig nemt vil kunne finde det, du skal bruge. Produkter og andre småting bør ikke ligge hulter til bulter i en god toilettaske. Hvis du foretrækker at rejse med kun tandbørste, tandpasta og barbermaskine, kan en mindre version være at foretrække. En toilettaske rummer ofte omkring syv liter i pakkevolumen, men vi har også modeller, der er væsentligt større end det, eller endda lidt mindre.

En stor model kan bruges, når du tjekker din bagage ind ved flyvning. Så er det ekstra vigtigt at vælge en slidstærk og tætsluttende toilettaske, hvis noget skulle lække. Almindeligt forekommende materialer er nylon eller kunstlæder. Pak gerne skrøbelige toiletartikler mellem tøj, så for eksempel parfumeflasker er beskyttet mod slag. Foretrækker du at have din toilettaske med i håndbagagen, så du kan holde styr på den, har vi også modeller, der kan bruges til dette. Det er ikke ualmindeligt at have en lidt større toilettaske til indtjekket bagage samt en lille og fleksibel toilettaske med det absolut nødvendige i håndbagagen til selve rejsen.

VÆLG EN TOILETTASKE MED SMARTE FUNKTIONER

I vores udvalg finder du toilettasker til forskellige behov. Ud over forskellige størrelser kan de bruges på forskellige måder baseret på deres funktioner. Her er nogle at kigge efter, hvis du tror, du kunne bruge dem:

  • Krog, der gør en toilettaske nem at hænge på badeværelset
  • Polstring, der gør tasken ekstra stødsikker
  • Specielt rum med lynlås til væsker
  • Fremstillet af gennemsigtigt materiale så sikkerhedskontrollen går hurtigere
  • Mulighed for at fastgøre den til en kabinekuffert eller anden håndbagage, så du hurtigt kan komme til dine ting

Læs vores produktbeskrivelser, så kan du hurtigt få en idé om, hvorvidt en toilettaske har de egenskaber og funktioner, du ønsker, den skal have.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt