info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Rejsetilbehør(300 Produkter)

Uanset om du rejser for en kort stund eller længe, gør smart rejsetilbehør rejsen nemmere, mere lige til og sikker. Vi har alt fra kuffertmærker, pasetui og bagagevægte til nakkepuder, paraplyer og små tasker. Vi har fleksibelt rejsetilbehør til alle stilarter og rejseplaner.

Sorter efter Filter

Rejsetilbehør

 

SMART REJSETILBEHØR FØR REJSEN

Inden du tager afsted, er det klogt at forberede din pakning og bagage på den allerbedste måde. Har du markeret din kuffert, så du nemt kan finde den, når du flyver? Med ting som pakketerninger, bagageremme, rejseflasker og TSA-godkendte låse ruster du dig til en tur, der bliver helt uden problemer. Ved at gennemtænke både pakning og rejseplan på forhånd kan du undgå eventuelle problemer, der måtte opstå undervejs.

RART REJSETILBEHØR UNDER REJSEN

Når man først er ude og rejse, er der adskillige slags rart rejsetilbehør, der kan gøre turen mere behagelig. Pak ting som billetter, pas, visa og andre vigtige rejsedokumenter i en fleksibel og let tilgængelig lille taske. Vi har forskellige modeller med mere eller mindre udstyr og funktioner. Så vil din taske være optimalt tilpasset, om du så rejser alene, eller om du skal sørge for rejsedokumenter til hele familien.

TIL AFSLAPNING OG HVILE

De fleste vil gerne kunne sove på en del af rejsen. Nakkepuder og sovemasker giver dig fred og ro. Kombinér disse med et tyndt tæppe og ørepropper for at opnå den ultimative søvn, selv hvis du er på et overfyldt tog eller i en proppet bus.

TIL UNDERHOLDNING

Der kan opstå perioder på rejser, hvor du skal være mange timer på samme sted, enten ved skift mellem forskellige flyafgange, eller fordi selve rejsen bare trækker ud. I så fald er det vigtigt at finde ting, der får tiden til at gå. Med små spil, god musik eller en god bog kan tiden gå hurtigere. Hos os finder du både fleksible hovedtelefoner, bordspil og kortspil.

NÅR NOGET ER UBEHAGELIGT

Ting kan nemt gå galt på en rejse. Noget kan gå i stykker, det kan blive for varmt eller regnen siler ned, når du ankommer. Det kan også være, at du rejser langt med arbejdet og måske har brug for rejsetilbehør, der hjælper dig med at blive præsentabel hurtigt og nemt. I vores udvalg finder du forskellige reparationssæt, regntøj og værn, hårtørrere og opladere. Vi har også førstehjælpskasser, skosværte eller et komplet manicuresæt. Hvad skal du bruge på din rejse?

VORES STORE UDVALG AF REJSETILBEHØR

Du finder alt, hvad du overhovedet kan få brug for på rejsen i vores store sortiment. Føles det svært at finde det rette tilbehør, kan du vælge filtre alt efter, hvad du leder efter, for at få et bedre overblik. Hvis du ikke kan finde det rejsetilbehør, du står og mangler, eller er i tvivl om hvorvidt noget, vi sælger, kan bruges sammen med lige netop din kuffert, bedes du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt