info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellem Rosé
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_1
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_2
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_3
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_4
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_5
  • Cavalet Pasadena 65cm - Mellanstor Rosé_6
5(3stk)

Cavalet Pasadena 65cm

Mellem Rosé

Cavalet Pasadena er kufferten til dig, der elsker moderne design og detaljer i høj kvalitet. Med denne skønhed kan du være sikker på at skille dig ud fra mængden, uanset om det er i check-in-køen, eller når du træder ind på hotellet. Pasadena kommer i masser af farver for variation, fire dobbelthjul for smidighed og smart interiør for komfort. Som altid kan du føle dig tryg med en godkendt TSA-lås.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Cavalet Pasadena er kufferten til dig, der elsker moderne design og detaljer i høj kvalitet. Med denne skønhed kan du være sikker på at skille dig ud fra mængden, uanset om det er i check-in-køen, eller når du træder ind på hotellet. Pasadena kommer i masser af farver for variation, fire dobbelthjul for smidighed og smart interiør for komfort. Som altid kan du føle dig tryg med en godkendt TSA-lås.

Mærker

Cavalet blev grundlagt i Sverige i 1945 og har siden da haft en fænomenal succeshistorie i branchen indenfor tasker og kufferter. Mærket har modtaget adskillige anerkendte udmærkelser for deres innovative design og funktionelle løsninger. I dag er Cavalet et førende skandinavisk taskemærke, der garanterer sine kunder produkter af høj kvalitet og lang holdbarhed.

Produktvurdering
Flot, rummelig og nem at køre med.
Og jeg modtog den meget hurtigt efter bestilling

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 12893 anmeldelser

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt