info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Kuffertsæt(33 Produkter)

Et kuffertsæt er en serie af kufferter fra samme producent, som matcher hinanden. At investere i et kuffertsæt betyder, at du altid har en kuffert i den rigtige størrelse, fordi kufferterne i et sæt som regel har forskellig pakkevolumen. En anden fordel ved et kuffertsæt er, at du har flere tasker, der ser godt ud sammen, og som samtidig har funktioner, der komplementerer hinanden.

Sorter efter Filter

Kuffertsæt

 

REJS MED STIL MED ET KUFFERSÆT

Mange har håndbagage og kuffert til indtjekning af forskellige mærker. Det kan give et broget og usammenhængende look. Vil du rejse med stil, er det klart bedst at have tasker fra samme serie. At se godt ud under selve rejsen kan betyde en god start på ferien, eller være en selvfølge, hvis du rejser i forbindelse med arbejde og skal være repræsentativ fra start til slut. Et kuffertsæt består af forskellige kombinationer af kufferter. Det mest almindelige er med 3 kufferter i et sæt. Her følger der som regel en medium og en større kuffert samt en mindre håndbagagekuffert med i sættet. Der er flere mærker, der sælger kuffertsæt og du finder dem i forskellige prisklasser her hos os.

 

Der er også praktiske årsager, der taler for at investere i et kuffertsæt. Udover at du får kufferter i normal størrelse og til håndbagage, der supplerer hinanden, kan de forskellige kuffertsæt have funktioner, der gør det nemmere at stable dem på samme trolley i lufthavnen. Det er ikke sjovt at trække rundt på en vogn med en ustabil stak af ujævne kufferter. Et sæt med 3 matchende kufferter i forskellige størrelser er nemmere at håndtere. Skal du rejse alene med to kufferter og en håndbagage, er det jo også vigtigt, at de har praktiske funktioner, der gør det nemmere for dig at bære rundt på.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt