• Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Sort
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_1
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_2
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_3
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_4
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_5
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_6
  • Delsey Segur 2.0 78cm - Stor Svart_7
5(1stk)

Delsey Segur 2.0 78cm

Stor Sort

Delsey Segur er en pålidelig rejsekammerat og en absolut bestseller. Lethed og styrke kan man altid regne med, når det kommer til Delseys kufferter. Derudover er Segur udstyret med en smart interiørløsning, der gør, at du nemt kan vaske foret, når det er nødvendigt. TSA-låse og dobbeltforstærkede lynlåse sikrer holdbarhed og sikkerhed. Den dobbelte lynlås er 41 gange stærkere end almindelige lynlåse. De fire dobbelthjul er både støjsvage og adrætte. Delseys 10-årige verdensgaranti betyder, at du altid kan regne med hjælp fra den nærmeste forhandler, uanset hvor i verden du befinder dig.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Delsey Segur er en pålidelig rejsekammerat og en absolut bestseller. Lethed og styrke kan man altid regne med, når det kommer til Delseys kufferter. Derudover er Segur udstyret med en smart interiørløsning, der gør, at du nemt kan vaske foret, når det er nødvendigt. TSA-låse og dobbeltforstærkede lynlåse sikrer holdbarhed og sikkerhed. Den dobbelte lynlås er 41 gange stærkere end almindelige lynlåse. De fire dobbelthjul er både støjsvage og adrætte. Delseys 10-årige verdensgaranti betyder, at du altid kan regne med hjælp fra den nærmeste forhandler, uanset hvor i verden du befinder dig.

Mærker

Det franske mærke Delsey er verdens næststørste producent af kufferter, altid klar med smarte og innovative funktioner pakket ind i et elegant design. Premium-mærket har eksisteret siden 1946 og har mere end 70 udmærkelser og patenter. Med en kuffert fra Delsey kommer du til at rejse både elegant og problemfrit!

Produktvurdering

Kunde anmeldelser

4.8/5 fra 13730 anmeldelser

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt