info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • Delsey Brochant 55cm - Kabinekuffert Blå
  • delsey-brochant-kabin-bla
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinekuffert Blå
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinekuffert Blå
  • Delsey Brochant 55cm - Kabinekuffert Blå

Delsey Brochant 55cm

Kabinekuffert Blå

Delsey Brochant garanterer stressfri rejser, da den er både ultralet og accepteret som håndbagage af alle flyselskaber! Med en vægt på kun 1,7 kg kan du slippe alle bekymringer om overvægtig bagage og helt fokusere på din pakning. Derudover er Delsey Brochant lavet i et patenteret teflon materiale, der er let, stærkt og pletafvisende. Fire hjul, TSA-låse og smarte lommer sikrer, at du rejser problemfrit, uanset hvor du er. Med Delseys unikke kraftgaranti kan du føle dig sikker på, at uanset hvor du befinder dig i verden, kan du få hjælp til din taske hos den nærmeste Delsey-forhandler.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Delsey Brochant garanterer stressfri rejser, da den er både ultralet og accepteret som håndbagage af alle flyselskaber! Med en vægt på kun 1,7 kg kan du slippe alle bekymringer om overvægtig bagage og helt fokusere på din pakning. Derudover er Delsey Brochant lavet i et patenteret teflon materiale, der er let, stærkt og pletafvisende. Fire hjul, TSA-låse og smarte lommer sikrer, at du rejser problemfrit, uanset hvor du er. Med Delseys unikke kraftgaranti kan du føle dig sikker på, at uanset hvor du befinder dig i verden, kan du få hjælp til din taske hos den nærmeste Delsey-forhandler.

Mærker

Det franske mærke Delsey er verdens næststørste producent af kufferter, altid klar med smarte og innovative funktioner pakket ind i et elegant design. Premium-mærket har eksisteret siden 1946 og har mere end 70 udmærkelser og patenter. Med en kuffert fra Delsey kommer du til at rejse både elegant og problemfrit!

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt