info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • American Tourister Bon Air - Kabinekuffert Sort
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_1
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_2
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_3
  • American Tourister Bon Air - Kabinväska Svart_4
4.3(9 anmeldelser)

American Tourister Bon Air

Kabinekuffert Sort

BON AIR er American Touristers bestseller og måske Sveriges bedst sælgende kuffert. Med sine stærke farver genkender du hurtigt din taske på bagagerummet. Denne kuffertserie er lavet af stærk polypropylen og har let rullende 360 ​​° hjul. Andre funktioner, som denne taske har, er: Adresselabel, Justerbart trækhåndtag, Elastiske tværstropper TSA -lås med låsbare lynlåse. Stor kuffert til pengene!Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

BON AIR er American Touristers bestseller og måske Sveriges bedst sælgende kuffert. Med sine stærke farver genkender du hurtigt din taske på bagagerummet. Denne kuffertserie er lavet af stærk polypropylen og har let rullende 360 ​​° hjul. Andre funktioner, som denne taske har, er: Adresselabel, Justerbart trækhåndtag, Elastiske tværstropper TSA -lås med låsbare lynlåse. Stor kuffert til pengene!

Mærker

American Tourister er verdens næststørste producent af kufferter og kan nu fås i mere end 90 lande. Mærket blev startet i 1933 og har et velfortjent godt ry over hele verden. Millioner af tilfredse rejsende bruger American Tourister dagligt for at gøre deres rejse så problemfri som muligt. Du har et stort udvalg at vælge imellem af sjove og farverige kufferter af høj kvalitet til en fornuftig pris fra dette mærke.

Anmeldelser
Ved ikke om det er godt, for har ikke modtaget det endnu. Så kan ikke give en ærlig vurdering, så det bliver tre stjerner. Du bør ikke sende en forespørgsel ud, før du ved, at varerne er ankommet.
Hurtig og pålidelig levering
Dygtig!
Verificeret køber
Super god service, fik tasken leveret hjem samme dag!
Hurtig levering, god taske!
Verificeret køber

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt