info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Leveringsinfo

Hvordan sendes min pakke?
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en leveringsbekræftelse på e-mail med sporingsnummer/pakke-ID (dette sker på arbejdsdage, hvis du har bestilt på en helligdag, vil du modtage denne e-mail næste hverdag). Ved at klikke på sporingslinket i leveringsbekræftelsen bliver du dirigeret til kurerens hjemmeside, som viser de seneste oplysninger angående din levering.

Hvornår sendes min pakke?
Vi arbejder hårdt for at sende alle ordrer inden for én arbejdsdag, og ofte lykkes det at sende din ordre samme dag, hvis vi har modtaget den inden kl. 14.30. Herefter tager levering normalt 1-3 arbejdsdage.

Jeg har ikke modtaget alle de varer, jeg har bestilt?
Vi bestræber os altid efter at finde den bedste leveringsløsning til dig som kunde. Derfor sender vi ofte flere produkter i samme pakke. Har du bestilt kufferter eller tilbehør, der kan pakkes sammen eller i hinanden, så gør vi det. Kig altid efter i den største kuffert, og der vil du sikkert finde resten af din ordre :)

Kan jeg ændre min leveringsadresse?
Ønsker du at ændre din leveringsadresse, skal du kontakte vores kundeservice så hurtigt som muligt. For at holde vores lynhurtige leveringstider pakkes din ordre hurtigst muligt og derfor kan vi ikke garantere, at vi kan gennemføre ændringen, men ofte kan der findes en løsning.

Hvad er jeres leveringstider og forsendelsesomkostninger?
Kuffertonline.dk tilbyder gratis fragt på ordrer over 299 kr. til dit nærmeste posthus eller afhentningssted (1-2 dage) eller 99 kr. ved hjemmelevering (2-4 dage). Handler du for under 299 kr., koster fragt 49 kr. til dit nærmeste posthus eller afhentningssted (1-2 dage) eller 149 kr. ved hjemmelevering (2-4 dage).

Hvordan sender jeg min pakke til en anden adresse?
Hvis din ordre for eksempel er en gave og derfor skal sendes til en, du holder af, kan du skrive en besked om det i kassen. De informationer, vi skal bruge, er: Navnet på den person, der henter pakken, mobiltelefonnummer på ovenstående person til underretning samt adressen, som pakken skal sendes til. Så løser vi resten.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt