info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

Indkøbsvogn(125 Produkter)

Med en indkøbsvogn bliver alle indkøb nemmere, fleksible og mere miljøvenlige. Du behøver ikke bære tunge tasker, så du skåner din krop samtidig. Derudover køber du færre plastikposer, hvilket hjælper miljøet! En shoppingvogn er velegnet til alle uanset alder - men den er trods alt ekstra god til dem med mindre energi, dem der bor i en lejlighed eller dem der ikke har bil.

Sorter efter Filter

Indkøbsvogn

FORSKELLIGE FORMER FOR SHOPPINGVOGNE

Der er en række forskellige modeller af indkøbsvogne, der er udstyret på forskellige måder. I vores sortiment finder du ikke kun forskellige flotte farver og mønstre, men også en række forskellige muligheder, der gør indkøbsvognen mere tilpasset dig og din hverdag.

TO, FIRE ELLER SEKS HJUL

Den mest almindelige model er den med to hjul og en støtte på fronten, som denne smarte taske hviler imod, når du ikke trækker den efter dig. Det er det enkleste design og det mest almindelige.

Med fire hjul bliver mulighederne lidt flere, da du ikke længere er tvunget til at trække din shoppingvogn efter dig, men nu også kan skubbe den foran dig eller ved siden af dig. Det gør vognen lettere at køre med og er ofte mere ergonomisk.

Med seks hjul sidder hjulene som i en trekant for at kunne klatre op ad trapper. Det er et glimrende valg for dig, der bor i en lejlighed eller på anden måde ofte går op ad trapper og gerne vil have din indkøbsvogn med uden problemer.

HÅRD ELLER BLØD VOGN

Med en blød vogn kan din indkøbsvogn ofte foldes sammen, så den fylder minimalt. Det gør det nemt at pakke den i bilen eller lægge den væk derhjemme. Derudover tilpasser størrelsen sig mere til indholdet.

Med en hård vogn kan du ikke folde den sammen på samme måde, men i stedet får du en inderside af tasken, der beskytter dine ejendele fuldstændig og som er nemmere at pakke.

SÅDAN VÆLGER DU DIN NYE INDKØBSVOGN

Som med alt andet her i livet, skal dit valg af indkøbsvogn naturligvis tilpasses dit liv og dine behov. Ud over at vælge antallet af hjul og hvorvidt du skal skaffe en hård eller blød taske, bør du overveje ting som:

  • Justerbare håndtag
  • Reflekser
  • Kroge til for eksempel at hænge mindre tasker på indkøbsvognen
  • Om vognen er vandtæt eller ej
  • Hvor mange kilo kan den læsses med
  • Om den har smarte rum og hvordan man lukker den

VORES STORE UDVALG AF SHOPPINGVOGNE

Her hos os på Kuffertonline.dk kan du købe en indkøbsvogn på nettet fra et stort udvalg af forskellige modeller. Vidste du, at vi for eksempel har en model med indbygget kølerum, så dine køleprodukter holder sig kolde hele vejen hjem til døren? Alle vores modeller er ergonomiske, men vi har selvfølgelig nogle, der er mere end andre. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp, eller hvis du leder efter en bestemt funktion eller model

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt