• Samsonite Dream Rider - Kabinekuffert Tiger
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_1
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_2
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_3
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_4
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_5
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_6
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_7
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Tiger_8
4.9(17 anmeldelser)

Samsonite Dream Rider

Kabinekuffert Tiger

Samsonites Dream Rider er tasken, der gør turen til et endnu større eventyr for de mindste. Dream Rider er skabt til, at børnene skal have travlt, så forældrene kan slappe lidt mere af på turen. Kufferten er både sjov og praktisk, da børnene kan bruge kufferten som ridelegetøj. Fremstillet i stærkt og sædebestandigt materiale (100% polypropylen) med fire robuste hjul gør det til en drøm for de mindste at køre på deres kufferter. Fås i masser af spændende mønstre og farver. Tasken kommer altid med tophåndtag, aftagelig skulderrem og smart interiør med pakkestropper.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Samsonites Dream Rider er tasken, der gør turen til et endnu større eventyr for de mindste. Dream Rider er skabt til, at børnene skal have travlt, så forældrene kan slappe lidt mere af på turen. Kufferten er både sjov og praktisk, da børnene kan bruge kufferten som ridelegetøj. Fremstillet i stærkt og sædebestandigt materiale (100% polypropylen) med fire robuste hjul gør det til en drøm for de mindste at køre på deres kufferter. Fås i masser af spændende mønstre og farver. Tasken kommer altid med tophåndtag, aftagelig skulderrem og smart interiør med pakkestropper.

Mærker

Samsonite er det første, man kommer til at tænke på, når man hører ordet “kufferter”. Dette er ikke tilfældigt, siden Samsonite er verdens største og mest innovative kuffertproducent. Mærket har desuden også fortjent deres gode omdømme ved altid at levere kufferter af højeste kvalitet og være de første i branchen, der ved, hvad morgendagens rejsende vil få brug for - helt siden deres start i 1910.

Anmeldelser
kanon
Fed taske til mit seks-årige barnebarn!
Hurtig levering, smidig og en meget værdsat og praktisk rejseledsager.
Fantastisk til et lille barn, pak livets væsentlige ting selv og tag med, når du bliver træt!
Verificeret køber
Har ikke selv brugt kufferten, da den skal gives væk som gave. Men det ser godt ud og leveringen var meget hurtig. Hold også kontakt med kufferters kundeservice via e-mail. De svarede hurtigt og hjalp med mit spørgsmål på en meget god måde.
Verificeret køber
Ellers fremragende, men virkelig svær at have i hånden.
God kvalitet, elegant med god størrelse, mit barnebarn var så glad for tasken.
Jeg anbefaler dette produkt.
Verificeret køber

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt