info@kuffertonline.dk

Hverdage 10-15

  • Samsonite Dream Rider - Kabinekuffert Mickey Mouse
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_1
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_2
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_3
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_4
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_5
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_6
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_7
  • Samsonite Dream Rider - Kabinväska Musse Pigg_8
4(1 anmeldelser)

Samsonite Dream Rider

Kabinekuffert Mickey Mouse

Samsonites Dream Rider er tasken, der gør turen til et endnu større eventyr for de mindste. Dream Rider er skabt til, at børnene skal have travlt, så forældrene kan slappe lidt mere af på turen. Kufferten er både sjov og praktisk, da børnene kan bruge kufferten som ridelegetøj. Fremstillet i stærkt og sædebestandigt materiale (100% polypropylen) med fire robuste hjul gør det til en drøm for de mindste at køre på deres kufferter. Fås i masser af spændende mønstre og farver. Tasken kommer altid med tophåndtag, aftagelig skulderrem og smart interiør med pakkestropper.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Samsonites Dream Rider er tasken, der gør turen til et endnu større eventyr for de mindste. Dream Rider er skabt til, at børnene skal have travlt, så forældrene kan slappe lidt mere af på turen. Kufferten er både sjov og praktisk, da børnene kan bruge kufferten som ridelegetøj. Fremstillet i stærkt og sædebestandigt materiale (100% polypropylen) med fire robuste hjul gør det til en drøm for de mindste at køre på deres kufferter. Fås i masser af spændende mønstre og farver. Tasken kommer altid med tophåndtag, aftagelig skulderrem og smart interiør med pakkestropper.

Mærker

Samsonite er det første, man kommer til at tænke på, når man hører ordet “kufferter”. Dette er ikke tilfældigt, siden Samsonite er verdens største og mest innovative kuffertproducent. Mærket har desuden også fortjent deres gode omdømme ved altid at levere kufferter af højeste kvalitet og være de første i branchen, der ved, hvad morgendagens rejsende vil få brug for - helt siden deres start i 1910.

Anmeldelser
Meget sød, måske lidt for lille, men god til børn

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt