• American Tourister Kids - Kabinekuffert Cars
  • American Tourister Kids - Kabinekuffert Cars
  • American Tourister Kids - Kabinekuffert Cars
4(1 anmeldelser)

American Tourister Kids

Kabinekuffert Cars

Cars Cabin Bag er en kompakt kabinetaske fra American Tourister med et køligt Cars -motiv. Dimensionerne på denne kuffert til håndbagage kan opfyldes af alle flyselskaber, herunder lavprisselskaberne. Dette er en super let og ekstra holdbar kabinetaske med 2 hjul. Hvis du kan lide biler, er denne taske perfekt til dig.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »
Produkt information

Cars Cabin Bag er en kompakt kabinetaske fra American Tourister med et køligt Cars -motiv. Dimensionerne på denne kuffert til håndbagage kan opfyldes af alle flyselskaber, herunder lavprisselskaberne. Dette er en super let og ekstra holdbar kabinetaske med 2 hjul. Hvis du kan lide biler, er denne taske perfekt til dig.

Mærker

American Tourister er verdens næststørste producent af kufferter og kan nu fås i mere end 90 lande. Mærket blev startet i 1933 og har et velfortjent godt ry over hele verden. Millioner af tilfredse rejsende bruger American Tourister dagligt for at gøre deres rejse så problemfri som muligt. Du har et stort udvalg at vælge imellem af sjove og farverige kufferter af høj kvalitet til en fornuftig pris fra dette mærke.

Anmeldelser

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

Tæt